GuestBook

GuestBook

Adauga mesajul tau in GuestBook


Nume: MISIUNE CRESTINA UCENICII     Ziua: Marti, 22 Iun 2010

Mesaj:
“AM FOST BOLNAV SI IN TEMNITA SI A-TI FOST PE LA MINE”Prin harul lui Dumnezeu scriem cateva randuri,cu marturii ce adeveresc aceste cuvinte ale Domnului Isus.
Multumim Domnului caci zi de zi ne intalnim cu El,insa uneori si in alte locuri,nu doar acasa,in biserica sau in drumul nostru ci si dincolo de gratii sau in cei bolnavi.
Zilele trecute am fost cu grupa la penitenciarul Satu Mare sa ducem
nu doar vesti ci si daruri pentru 50 de suflete de acolo.
In timp ce fratele Lajos explica Cuvantul,pe fata unui gardian au inceput sa curga lacrimi. A fost o zi plina de har si binecuvantari!
Dupa ce am facut poze am avut o discutie cu mai multi detinuti si am
fost bucuros de setea unora dupa Cuvantul Domnului.
Noi si primim multe scrisori de la ei cu cererile lor fie materiale fie spiritual sin e bucuram ca pana in present Domnul a rezolvat in parte
mai multe cereri ale lor. Am fost la mai multe familii ale detinutilor sa facem poze cu copii sau rudele lor,la altii am dus haine si alimente si chiar de Paste am fost la un frate a unui detinut ce are cancer la stomac sa ii ducem alimente si haine.
Sunt multe lucruri frumoase si bucurii in aceasta lucrare insa uneori fiind cazut jos si eu Domnul ma ridicat si mi-a dat putere sa merg in continuare! Ce ma ingenunchiat este ca din ce in ce mai putin lucratori si daruitori sunt intre noi.
Este oare o criza spirituala si se fac restructurari si in Biserici? Nu e de ras! Din ce in ce mai putini crestini se mai pun la plug in campul evanghelic! Un semnal de alarma!
Ma uimit dupa ce am fost si in alte locuri unde sunt crestini si desi unii au spus ca se implica insa a trecut si o luna si nu au mai dat un
un semn,e trist!
Din ce in ce mai mult doar asteptam de la altii sau consumam si nu ne implicam in lucrarea Domnului.
Cei ce doresc sa sprijine aceasta lucrare ne pot contacta la adresa de email: ucenicii@gmail.com sau sunand la nr. de tel. :0731032723.
Ori decate ori am facut ceva pentru un bolnav sau un detinut de fapt lui Isus le-am facut.
Domnul san e ajute sa IL cautam atat in spitale cat si in penitenciare!
AMIN


Nume: Eugen C.     Ziua: Joi, 10 Iun 2010

Mesaj:
Vreau sa va multumesc pentru oferta de a asculta programul vostru pe internet. Prin asta am o parte din Arad si aici in Nrnberg. Salutari la tot grupul si in mod special prietenului meu, Gabi Iszak.


Nume: John Alina     Ziua: Luni, 03 Mai 2010

Mesaj:
Imi place foarte mult acest Post de Radio .Ascult in fiecare zi .Domnul nostru s Binecuviteze tot ce faceti .si pe voi Insiv.Alina


Nume: Alina john     Ziua: Duminica, 02 Mai 2010

Mesaj:
Domnul Isus s v Binecuvinteze in tot ce faceti s v dea Intelepciune si pricepere in cuvintul lui si s lase harul lui peste toti cei care Ascult si nu il Cunoaste . Domnul e cu adevrat viu .


Nume: violeta     Ziua: Marti, 02 Feb 2010

Mesaj:
Cred ca radioul crestin are un impact mult mai mare decat televiziunea crestina pentru ca il poti asculta oriunde te-ai afla si poate schimba vieti.Cat ma priveste pe mine personal de multe ori primesc fara sa cartesc mustrarile in Domnul (sau invataturile) de la cel pe care il aud si mai putin de la cel pe care il vad sau il cunosc pentru ca uneori am impresia (gresita ce e drept)ca mi s-ar adresa personal(!).Suntem intr-o mare calatorie si daca pe drumul acesta atat de lung nu cantam sau nu ascultam cantarile patriei noastre cum vom putea acoperi oare racnetele iadului din jurul nostru???


Nume: Tatiana     Ziua: Vineri, 29 Mai 2009

Mesaj:
Snteți un program care aduce bucuriiși mngieri n sufletele noastre.Domnul s fie cu voi și s v binecuvinteze.Rmneți lng Domnul pn la capt.


Nume: Calin     Ziua: Luni, 06 Apr 2009

Mesaj:
Domnul sa binecuvanteze pe totii cei care sunt implicati in aceasta lucrare. Am avut parte de multa pace si bucurie ascultand pentru prima data aici in anul acesta in Chicago pe internet cateva cantarii duhovnicesti.


Nume: lavinia     Ziua: Luni, 09 Mar 2009

Mesaj:
Domnul sa va binecuvinteze!am ascultat radio zi si noapte!in ultima vreme nu am avut timp sa ascult:(dar cu ajutorul Domnuli vreau sa il ascult!


Nume: lidia iovescu     Ziua: Vineri, 07 Nov 2008

Mesaj:
nu am mai ascultat muzica la cerere,era o emisiune unde noi cei din diaspora am putut auzi noile cintari inchinate Domnului nostru.Ce ar fi daca ati introduce din nou acest program.Va multumesc.Domnul sa va binecuvinteze pentru tot lucrul si daruirea cu care il faceti pentru raspindirea "Cuvintului sfint"pina la capetele pamintului/acolo unde se afla suflete romanesti/.Har si pace de la noi din diaspora.


Nume: lidia iovescu     Ziua: Vineri, 22 Aug 2008

Mesaj:
Dupa un timp in care nu v-am mai putut auzi(cauza computerul meu).Multumesc D.lui pentru voi.V-am simtit lipsa.Sin multe posturi crestine dar voi sinteti deosebiti,propgrame divesificate pentru toti.Nu stiu daca mai aveti rubrica de dedicatii muzicale,mi-a placut-o f.mult,aici am putut auzi noile "compozitii".As dori s-o aveti din nou.Doresc ca bunul D-zeu sa va binecuvinteze in continuare cu har,pace si binecuvintari in tot ceea ce facti in "Via Lui".Sfinte salutari din partea mea si a familiei mele din Chicago.


1   2   3   4   5   6   7   

Resurse | Despre noi | Grila de programe | Consiliere | Anunturi | Club Radio CNM | Asculta Radio CNM
GuestBook | Legaturi | Galerie de imagini | Forum Radio CNM | Contact | Sustinere-Social

website realizat de atelier 26

Radio CNM Arad - 1602 kHz AM - Ascultam Ce Ne Motiveaza